تولید سالانه 10 تن گوشت شترمرغ در فیروزآبادسالانه 10 تن گوشت شترمرغ و 2 هزار قطعه جوجه از یک واحد پرورش شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود. - ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد گفت: سالانه 10 تن گوشت شترمرغ و 2 هزار قطعه جوجه از یک واحد پرورش شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود. سید کاظم موسوی چهارشنبه 17 آذر در جمع خبرنگاران بیان کرد: در حال حاضر یک واحد پرورش شترمرغ توأم (مولد و پرواری) با ظرفیت 100 قطعه مولد و300 قطعه گوشتی در روستای کمال آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان فیروزآباد در امر تولید فعالیت دارد. او تولیدات مزارع پرورش شترمرغ را متنوع برشمرد و افزود: همچنین در این واحد پرورش شترمرغ سالانه حدود 500 کیلوگرم پَر، 300 تخته چرم درجه یک شترمرغ، 3 هزار کیلوگرم روغن شترمرغ و 1500 کیلوگرم آلایش (دل، جگر، سنگدان، بال و گردن ) تولید می شود. مدیر جهاد کشاوزی فیروزآباد تصریح کرد: از تخم نطفه دار این پرنده در جوجه کشی های صنعتی استفاده می شود و تخم های غیرقابل استفاده نیز در صنایع دستی و بخصوص لوستر سازی کاربرد دارد. موسوی خاطرنشان کرد: از روغن شترمرغ در صنایع آرایشی و بهداشتی، از پوست در صنایع چرم سازی و از پَر در صنایع تزیینی و دکوراسیون استفاده می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |